10/27/2015

SLEEK pasūtījuma REVIEW

Sveikas! 

Es tikai tagad iepazinos ar Sleek kosmētiku un nolēmu padalīties ar Jums ar savu pirmo iespaidu..


No milzīgā Sleek kosmētikas klāsta izvēlējos acu ēnu palete "STORM" un matētu lūpu krāsu tonī "BIRTHDAY SUIT".

Acu ēnu paletē ir 3 matēti toņi (Calm before the storm, Eye of the storm un Blackout) un 9 spīdīgi toņi (attiecīgi tie, kas nav pieminēti pie matētiem :)). 
No matētajām acu ēnām man patīk tikai melns tonis, jo tas ir vienīgais, kurš dod pigmentu. Abi matētie brūnie toņi ir drausmīgi...tos nav iespējams uzklāt ne ar pirkstu, ne ar otiņu. 
Ar spīdīgiem toņiem situācija ir labāka! Vājš pigments ir tikai diviem toņiem - Sand storm un Snow storm. Pārējie toņi ir piesātināti un pamatīgi spīdīgi. Manos favorītos ir Perfect storm,Gathering storm un Electric storm. Ir jau izmēģināti vairāki grimi ar šīm acu ēnām...


Acu ēnas ir diezgan birstošas, tādēļ to uzklāšanai neiesaku pūkainas acu ēnu otiņa. Es to uzklāšanai izmantoju vai nu pirkstus vai sintētisku plakanu acu ēnu otiņu.
Tās noteikti ir jāklāj uz acu ēnu bāzes. Savādāk dienas laikā spīdumiņi izklīdīs pa visu seju.
Acu ēnu paletē ir ērts un liels spogulis. 


Šeit var redzēt toņu pigmentāciju...vai tās neesamību! Un lūpu krāsas toni, kurš ir ļoti skaists un pašlaik tik ļoti modē. Bet lūpu krāsa man nepatika, jo tā nožūstot savelk lūpas un rada diskomforta sajūtu un pēc kāda laika lūpu iekšpusē parādās nesmuka līnija...tā it kā saveļas tur!

Kādus Sleek produktus Jūs ieteiktu? 

Nopērkama: sleekmakeup.com
Cena: acu ēnu palete 11.99 $, lūpu krāsa 7.49$.


2 комментария:

  1. Man ir viena sleek acu ēnu palete, lietoju to un dikti patīk. Toņi sākot no neitrāliem dienas, beidzot ar netipisku toņu spīdīgām ēnām. :) Nav pati labākā un pigmentētākā palete, taču nav arī pati sliktākā, kas mēģināta. Paletes nosaukums Oh so special 658

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Piekrītu! Bija ievērojusi arī "Oh so special" paleti, bet velme iegūt Electric storm toni bija spēcīgāka... :)

      Удалить