10/24/2015

SANERIBOX - OKTOBRIS

Sveikas šajā saulainajā sestdienā! 

Vakar saņēmu ilgi gaidīto Saneribox kastīti un steidzos Jums pastāstīt par tās saturu un pirmajiem iespaidiem. 



Sākšu ar kastītes saturu:

YVES ROCHER Atjaunojošs pieniņš ļoti sausai ādai Expert Reparation, 75ml. Satur Šī eļļu, bet nav trekns. Ļoti ātri iesūcas ādā un tik tiešām neatstāj plēvītes sajūtu uz ādas. Maiga un neuzkrītoša smarža. 

HUGO BOSS Hugo Woman parfimērijas ūdens, 2ml.  Manuprāt diezgan klasisks, svaigs, ziedu aromāts. Es šādu parfimērijas ūdeni lietotu pavasarī, jo rudenī un ziemā patīk smagāki un siltāki...

AUSTRALIAN BODYCARE TEA TREE OIL Sejas toniks, 150ml. Esmu priecīga, ka manā kastītē trāpījās tieši sejas tonisk nevis antiseptisks zīmulīs, jo zīmuli jau esmu lietojusi un zinu, ka tas ir ļoti labs! Toniku izmēģināju tikai vienu reizi un pagaidām varu pateikt, ka spēcīga tējas koka eļļa smarža lietojot šo toniku nekairina acis, nededzina un nesavelk ādu.

RITUALS COSMETICS Dušas želeja Zensation, 50ml. Tā ir dušas želeja, kura pārvēršas putās... Nomazgājot rokas ar šo dušas želeju, varu secināt, ka tā ir ļoti ekonomiska. Neliels želejas daudzums pārvēršas bagātīgās putās. Patīkama smrža un mīkstas putas bija lielisks papildinājums vakara dušai! 

STENDERS Dzērveņu lūpu balzāms, 4.8g. Ar Šī sviestu un dzērveņu ekstraktu. Ir diezgan trekns, bet rudenī un ziemā būs neaizvietojams palīgs, lai saglabātu lūpas skaistas. Sen neesmu mēģināju produktus no Stenders...būs jāaiziet līdz viņu veikalam!

Kopumā kastītes saturs man patika un esmu pārliecināta, ka izlietošu visu! Patīkami, ka  ir vairāki pilnizmēra produkti, nevis mazās testeru paciņas, kurām jau tā vajadzētu būt par brīvu! Vienīgā piebilde, ka gribētos, lai ir kāds produkts no dekoratīvās kosmētikas...

Pasūtīt kastīti var te: saneribox.lv
Cena: 14-18 eur


Комментариев нет:

Отправить комментарий