10/26/2015

M.A.C Paint Pot REVIEW

Sveikas! Šodien izdomāju izveidot pārskatu...
Joprojām uzlaboju garastāvokli ar iepirkšanos un vienā no tādām dienām pa ceļam gadījās M.A.C veikals... Gribējās kaut ko spīdīgu un manās rokās nonāca M.A.C Pro Longwear Paint Pot tonī Bare Study!



Šo līdzekli var izmantot dažādiem nolūkiem, piemēram, kā acu ēnas, acu ēnu bāzi, acu laineri, izgaismotāju, lūpu krāsu. Tas ir no Pro Longwear kolekcijas, kas nozīmē, ka ir ilgnoturīgs.

Asortimentā ir plaša krāsu palete ar matētiem, satīna un spīdīgiem finišiem. Matētus miesas krāsas PaintPot bieži izmanto kā acu ēnu bāzi, jo tas dod gan acu ēnu noturīgumu, gan izlīdzini plakstiņa toni. Šāds ir jau manā vēlmju sarakstā, tiklīdz beigsies Artdeco acu ēnu bāze... 

Parasti to klāju uz visu plakstiņu un ieēnoju acs ārējo daļu. Tādā veidā tas darbojas gan kā acu ēnas, gan kā acu ēnu bāze!  Kā acu ēnu bāze tas darbojas labāk, jo uzklājot tikai šo līdzekli dienas laikā tas nedaudz saiet plakstiņa rieviņās. Pigmentācija šim tonim varētu būt labāka. Kā var redzēt, tas vairāk dod spīdumu un tikai nedaudz no persiku pasteļtoņa. 

Manuprāt, esmu nedaudz kļūdījusies toņa izvēlē, bet produkts pats par sevi ir labs!

Kādus M.A.C produktus lietojat Jūs? 
Vai vēlaties pārskatu (review) visiem maniem M.A.C produktiem? 

Nopērkams: M.A.C veikalā t/c Stockmann.
Cena: ~22 eur.



2 комментария:

  1. Forši, eja garām un pēkšņi hops MAC veikalā attopies! Tā jau ir tām kosmētikas mīlēm, ka it kā jaunu neko nevajag, bet katru reizi kaut kas līdz mājām atbrauc :D

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Stockman man ir sevis lutināšanas labākais veikals..ir gan Khiel's, gan MAC, gan Estee Lauder...:)

      Удалить