1/24/2016

PIRKUMI...neliels šopinga trakums...

Sveikas! 
...diezgan sen neemu ķemmējusi kosmētikas veikalus, bet šomēnes esmu pārsniegusi jebkādus savus limitus :) un tas, ko parādīšu šajā rakstā nav viss, jo otra daļa no mana šopinga trakuma notika interneta plašumos! :)


1. KONJAC (amorfofalla) sūklītis sejas ādas attīrīšanai - tas drīzāk bija ziņkārības vadīts pirkums! Neesmu vēl mēģinājusi. (TIGER, 3.- eur).
2. ESSENCE LIQUID INK EYELINER - šī šķidrā acu kontūra ir mans favorīts kopš Essence ir nopērkams Latvijā. Smalka otiņa ļauj izveidot precīzu līniju un dienas laikā tā neizsmērējas. (DROGAS, ~2.- eur).
3. L'OREAL PARIS INFALLIBLE 24H-MATTE - vieglas tekstūras tonālais ar matētu finišu tonī #11 Vanilla. Pirmais iespaids ir "wOw"...uz ādas klājas patīkamā plānā kārtiņā, nomaskē gandrīz visas nepilnības un āda izskatās matēta. (DROGAS, ~10.- eur (ar atlaidi)).
4. un 5. CATRICE acu ēnas no VELVET MATT (#010 Vanillaty Fair) un ABSOLUTE EYE COLOUR (#890 Here Comes The Bright!) kolekcijām. Nopirku vienas Youtube skaistuma blogeres iespaidā... Gaišais tonis lieliski izskatās zem uzacs, bet gaiši lillā tonis atklāj sevi tikai, kad to uzklāj...  (DROGAS, ~2.- eur katra).


6. MAKE UP FOR EVER matējoša grima bāze STEP 1 SKIN EQUALIZER - mana sāpīgā tēma ir taukains spīdums, kurš parādās dažas stundas pēc makeup uzklāšanas un šis produkts ir vēl viena cerība kaut kā kontrolēt šo parādību! :) pagaidām iespaids ir ļoti labs! (MUFE veikals, 22.50 eur).
7. NIVEA CREME - klasisks barojošs krēms. Paņēmu mazu iepakojumu, lai vienmēr ir līdzi! (DROGAS, 1.- eur).
8.  H&M MATTE LIP COLOUR lūpu krāsa tonī #216 Victoriana - šī lūpu krāsa mani pārsteidza ar savu toni un diezgan labas formulas, kura tikai nedaudz sausina lūpas...(H&M, 9.99 eur).



Šeit var redzēt lūpu krāsu, bāzi, tonālo krēmu un matētas acu ēnas darbībā...

Diezgan daudz pirkumu un vēl palika lietiņas, kuras vajag nopirkt! 
Kādu uzacu fiksēšanas želeju varat ieteikt? :)

5 комментариев:

  1. Lūpu krāsas tonis- kolosāls! Tev piestāv.
    Make- up Studio ir brīnišķīga uzacu želeja, kura jūtami nofiksē uzacis, vēl iepatikusies arī L'oreal Brow artist Plumper. ;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Paldies! :) parasti kautrējos krāsot tumšas lūpas, bet ar šo toni nav nekādu problēmu!

      Удалить
  2. Lūpu krāsa tiešām ļoti skaista, noteikti paskatīšos kāds vēl piedāvājums toņu gammā no matētajām :)Catrice gaišās Matt ēnas ļoti iecienītas un pateicoties tam zeltainam atspīdumam, tās tiešām kalpo kā burvīgs izgaismotājs :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Spīdums acu ēnām ir neuzkrītošs un atsvaidzina skatienu! :) izrādās man jau bija šādas acu ēnas...pirmīt nebiju novērtējusi tās!

      Удалить
  3. Pievienojos lūpu krāsas fanu klubiņam! Tā kā esmu uz violeto toņu viļņa, noteikti šo paskatīšos arī dzīvē!

    ОтветитьУдалить